marta usurelu

Exclusiv pentru cei care inoveaza

1146996_482027625221311_1780907300_o

Foto RoboFun

Ultimii ani au demonstrat ca inovatia se invata. Se potriveste manusa atat companiilor dornice sa evolueze, conduse de manageri vizionari care se incapataneaza sa traga intreaga corporatie dupa o idee, cat si companiilor mici, cu mai putine proceduri.

Pentru ca de multe ori inovatia este o schimbare de perspectiva si presupune dorinta de a incerca sa imbunatatesti permanent ce faci, echipa Biz a pregatit pentru reprezentantii companiilor din Romania care vor sa tina pasul cu ce se intampla peste hotare doua workshopuri menite sa stimuleze performantele organizatiilor.

11202577_10152746131300863_6827301655206475900_n

Invitatii speciali la conferinta Biz Innovation Forum, Mark Vernooij – General Manager THNK, Moodi Mahmoudi – Fondator si CEO Collaborne, si Daniela Marzavan – profesor la Universitatea HTW Berlin si la Universitatea ELISAVA din Barcelona, vor prezenta, in premiera in Romania, un instrument de design thinking si vor oferi participantilor tehnicile necesare pentru a genera cele mai inovatoare solutii si idei in companiile in care isi desfasoara activitatea.

Tehnologii si gadgeturi de ultima ora
Cei care apreciaza inovatia stiu sa se bucure si sa experimenteze tot ce e nou. Pornind de la aceasta realitate, la Biz Innovation Forum am gandit o zona dedicata in care partcipantii se pot bucura de cateva dintre cele mai noi tehnologii prezente in Romania in acest moment.

Evenimentul se va desfasura in prima sala de cinema cu tehnologia 4DX din Romania. George Buhnici (I Like IT) va vorbi participantilor, imediat dupa ce experimenteaza senzatiile 4DX, despre noua tehnologie adusa in premiera in Romania de Cinema City la Mega Mall. Iar liderii din companiile care inoveaza vor prezenta modele de best practice, folosite in cadrul firmelor pe care le reprezinta.

In spatiul din fata salii in care va avea loc conferinta, echipa Microsoft Romania va expune cele mai noi device-uri, telefoane si tablete cu Windows 8.1.

Cei care vor veni la conferinta il pot intalni printre participanti pe Gigi al III-lea, un robot comandat prin telefonul mobil, capabil de sinteza vocala comandata din laptop. Robofun si Viorel Spinu il aduc pe robotului Gigi la eveniment si cu Harpa cu Laser 2.0, o harpa fara coarde la care vizitatorii pot canta miscand mana prin aer, pe deasupra harpei, fara sa atinga nimic.

11241549_384261871775134_382857691_n

Foto RoboFun

In pop-up store-ul Samsung Electronics, veti gasi televizorul smart Samsung SUHD. Acesta incorporeaza noi tehnologii sofisticate precum Nano Crystal Color, ce permite redarea cu 20% a mai multor culori si de 64 de ori mai multe nuante ale culorilor prin panelul de 10 biti, sau Peak Illuminator, care permite de 2,5 ori mai multa luminozitate spre deosebire de un TV obisnuit, pentru un contrast mai bun si mai multa luminozitate. Alaturi de televizor, in pop-up store vor fi prezente telefoanele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge.

Spatiul de gadgeturi incude si un pop-up store Philips, unde vor fi prezentate Personal Wireless Lighting Philips HUE si primul aparat de tuns barba cu ghidare laser, Philips BT9290.

Conferinta Biz Innovation Forum are loc miercuri la Cinema City, in incinta Mega Mall din Bucuresti. Detalii despre programul si invitatii evenimentului gasiti pe site-ul evenimentului.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email