marta usurelu

Oamenii alaturi de care construiesti

dreamstime_s_331506

Foto © Michel Beal | Dreamstime.com

Am lipsit o perioada de pe blog, dar am lipsit motivat. M-am ocupat zi si noapte, si nu exagerez, de cel mai mare eveniment pe care il organizam, Zilele Biz.

De 15 ani gandim si pregatim acest eveniment si, pot sa spun acum, dupa ce s-a incheiat, ca a meritat toata implicarea mea si a echipei. Si ca se vede puterea si experienta acestor ani.

N-a fost usor sa reunim cei mai importanti manageri si oameni de afaceri, asa cum n-a fost usoara nici presiunea unui maraton de o saptamana sau efortul fizic pe care l-am depus in timpul evenimentului, cand 5 zile am fost mai mult la Novotel decat acasa. Dar senzatia de bine si zambetele pe care le aveam, intreaga echipa, vineri, la ora 18.00, cand am incheiat editia, ne-au facut sa exclamam fericiti ca a meritat tot efortul nostru! Chiar am glumit ca facem 6 zile de eveniment anul urmator!

Si, desi pentru sambata, a doua zi, mi-am propus sa dorm fara sa-mi impun o ora de trezire, adrenalina m-a determinat sa fiu in picioare la 6 dimineata, plina de energie si cu o senzatie ca pot sa mut muntii.

Cu trecerea timpului, am invatat ca este important sa devii constient de ceea ce vrei. Sa descoperi ce-ti doresti si ce-ti place si sa incerci sa fii cel mai bun in acel domeniu!

Pentru ca te simti minunat cand pui pasiune in activitatea de zi cu zi. In special cand stii ca tu si echipa ta mergeti in aceeasi directie. Vezi, zi dupa zi, cum ies lucrurile, cum se misca totul in jur si poti sa numeri rezultatele. Ajungi sa simti, pur si simplu, ca poti sa muti muntii din loc!

Iar cea mai mare satisfactie, si o spun cu mare incantare, este sa ai alaturi de tine oameni buni! Oameni care pun suflet si atentie in ceea ce fac. Oameni pe care poti sa te bazezi si alaturi de care poti sa construiesti.

15138383_10211257322218411_6795746660454184172_o

Echipa Biz: Marian Timofte, Marta Usurelu, Alex Radescu, Giuseppina Burlui, Dan Mitroi, Oana Voinea, Alex Ardelean, Loredana Sandulescu, Simona Andrei, Lelia Petrescu, Doriana Matei, Vali Mirea, Gabriela Oancea si Ovidiu Neagoe.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email