marta usurelu

Inainte sa fim ce scrie pe cartea de vizita, suntem oameni!

15202590_10211296964249437_5412741321355198956_n

Am ajuns de ieri la Paraul Rece si pregatim a 12-a editie a unui eveniment care a devenit emblematic pentru oamenii din marketing si comunicare.

Am venit cu acelasi entuziasm ca la prima editie, dar insotiti in social media de zeci de prieteni si participanti la acest eveniment. Fiecare idee, fiecare pas si tot ce facem la Social Media Snow Camp s-a transformat deja in traditie si ma bucur sa vad, de fiecare data, implicarea si pasiunea participantilor care vin in acest loc in care reusim sa fim aceiasi noi, dar fara orgolii si fatade.

Am scris de mai multe ori despre tabara pe blog. Despre dezbaterile si brief-urile pe care lucram, despre companiile care au puterea si curajul sa vina si sa gandeasca strategii de campanii si comunicare alaturi de participantii la eveniment, despre discutiile aprinse care apar inevitabil intre clienti, agentii si bloggeri, dar si despre petrecerile de seara care ne ajuta sa ne impacam dupa fiecare discutie incinsa, dar argumentata.

Simplul fapt ca la toate evenimentele din ultimii doi ani din Bucuresti oamenii care au participat la tabara se se grupeaza si vorbesc despre ce se intampla la Paraul Rece este o bucurie pentru noi, echipa organizatoare!

Am pus umarul la crearea unei comunitati care, ca o familie, a inceput sa-si arate roadele. Pe langa campaniile gandite la Paraul Rece si lansate la nivel national, strategiile de comunicare anuntate oficial a fi lansate ca rezultat direct al taberei, am inceput sa vedem – si cred acestea sunt cele mai frumoase realizari – cum oamenii incep sa colaboreze, desi sunt concurenti. Vedem cum s-a creat si functioneaza o adevarata retea de colaborari!

Secretul? In tabara de social media de la Paraul Rece am redescoperit ca, inainte sa fim ce scrie pe cartea de vizita, suntem toti oameni. Ca discutiile fac mult bine si ca impreuna putem face lucruri mai bune!

Dar cel mai mult ma bucur ca pot sa spun ca tabara a transformat oamenii. Cei care erau firi retrase si nu comunicau au devenit oameni de comunicare. Intre participanti se leaga relatii de prietenie adevarata care dureaza, iata, peste ani, si ca oamenii isi ofera sprijinul, fara obligatii, in gasirea unor noi locuri de munca, a unor noi locuinte sau idei de afaceri, dar mai ales pentru a petrece impreuna in timpul liber, uniti de un singur cuvant: #bizsmscamp.

Astazi incepe o noua editie. Asteptam cu nerabdare 96 de participanti. Jumatate dintre ei au mai fost in tabara, dar revin entuziasti. Asa este deja de multe editii, dar stim ca, incepand de astazi, familia #bizsmscamp se va mari!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email