marta usurelu

Oamenii care conteaza in social media

SMS Bucuresti
Cea mai frecventa intrebare a oamenilor din companii, cand subiectul este social media, nu se refera la buget, ci la bloggerii cu care sa lucreze. Toata lumea vrea liste. Propuneri clare de oameni care se potrivesc cu campania sau compania in care lucreaza, ori de agentii care cunosc bine domeniul.

De ce ramane aceasta intrebare la fel de actuala dupa atatia ani? Pentru ca, in ultimii ani, in departamentele de marketing si comunicare s-au tot schimbat echipele, iar cele noi nu cunosc domeniul. Mai mult, nici agentiile nu stapanesc foarte bine social media si modalitatile prin care poti construi strategic o campanie.

Acesta este motivul pentru care, de anul trecut, am inceput sa adunam o serie de informatii care sa vina in ajutorul companiilor. Am colectat date clare despre domeniile pe care scriu bloggerii, cine sunt cei mai cunoscuti bloggeri pe fiecare nisa in parte sau care sunt agentiile cu care acestia lucreaza cel mai des.

Pe 19 februarie, la conferinta Social Media Summit Bucuresti, anuntam toate aceste informatii. Vom vorbi despre cele mai utilizate canale din social media, cele care vor domina comunicarea in acest an, si vom prezenta cele mai puternice campanii de anul trecut.

Si la aceasta a cincea editie a #smsbucuresti vom reuni in sala oamenii din companii cu profesionistii din agentiile de comunicare si digital si bloggerii, si vom spune, in stilul consacrat, lucrurilor pe nume.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email