marta usurelu

Oamenii care inspira

12009112974_ef17353ea1_zSunt multi oamenii care vorbesc fara sa gandeasca. Sau cei rai, care vor doar sa te chinuie putin. Sa-ti strice ziua. Ma bucur insa ca de cele mai multe ori nu-i vad. Si ca ii uit repede. Am ajuns sa nu le dau atentie, vazand ca n-au nimic important de spus, dar mai ales pentru ca am norocul sa am in jur oameni adevarati.

Cei care doar prin cateva cuvinte, gesturi sau prin atitudinea lor ma ajuta sa vad lumea altfel! Cei care imi dau acel sentiment inaltator ca orice se poate. Si mi-au aratat, in timp, ca sunt oricand alaturi de mine.

Nu sunt multi, dar nici putini. Sunt oamenii care reusesc printr-o idee, un gest sau un cuvant sa schimbe pur si simplu totul in jur. Sunt cei despre care stiu, fara sa mi-o spuna, ca vor fi acolo mereu.

Mi-a aratat acest lucru experienta. Anii in care am fost impreuna in situatii grele si ne-am bazat unii pe altii. Momentele in care am inteles ca avem aceleasi valori si am inceput sa ne adunam in jurul ideilor pe care le impartasim.

Alege oameni care te inspira in jurul tau. Alunga-i pe cei care te trag in urma. Ai doar de castigat. Mie asa mi s-a intamplat. Si stiu acum, dupa 20 de ani de lucru cu oamenii, ca nimic nu se compara cu senzatia minunata pe care mi-o ofera gandul care fuge acum spre cei despre care scriu.

Familia si oamenii adevarati ne fac zilele sa conteze si stiu, mai clar ca niciodata, ca ei ne umplu viata cu frumos.

Foto @Joe Martin

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email