marta usurelu

Un instrument de video si marketing targetat

Campaniile creative sunt rar implementate cu succes in Romania. De cele mai multe ori nu din lipsa banilor sau numarul insuficient de oameni in echipa, ci din cea a ideilor sau curajului de a face ceva diferit.

Desi presiunea pe echipele de marketing si vanzari este mare si creste de la an la an, incapatanarea oamenilor de marketing de a face pasi mici si siguri a determinat o lupta bazata exclusiv pe discounturi si promotii.

Cu toate acestea, ultimii ani au scos la iveala si echipe creative care s-au evidentiat in piata cu usurinta prin strategii si o viziune diferita. Iar in sprijinul lor incep sa apara si furnizori care vin cu servicii specializate in domeniu.

Unul dintre acestia este Grafica si Tipar, compania care a lansat saptamana trecuta VideoPrint.ro, o gama de produse inovatoare de comunicare, care dau viata mesajelor brandurilor intr-o forma experientiala. Analizand evolutia pietei si nevoia marketerilor de a livra mesaje pe canale masurabile, compania a lansat un serviciu de comunicare video targetata care ajuta brandurile sa controleze si sa masoare distributia mesajelor.

Dragos-Balan

Dragos Balan, fondator Video-Print si Grafica si Tipar

“La nivel international, comunicarea video este avansata iar conceptul de video marketing este deja prezent in planurile brandurilor importante. Faptul ca YouTube a devenit al doilea motor de cautare la nivel global si tendintele care evidentiaza cresterea cautarilor video la 69% din traficul online, ne-au determinat sa lansam acest nou serviciu. Vom ridica standardul comunicarii de brand si al companiilor”, mi-a declarat la lansare Dragos Balan, fondator Grafica si Tipar si dezvoltator al liniei de business VideoPrint.ro.

Un serviciu inovator de comunicare neconventionala

Noul produs integreaza mesajul intr-o productie personalizata, care ofera clientului final o experienta multisenzoriala si ajuta vizualurile brandurilor sa prinda viata. Mai exact, VideoPrint reuseste cu ajutorul insertiilor video, luminii, sunetului si vibratiilor, sa faca posibila interactiunea spectaculoasa cu un brand.

Pentru a veni in sprijinul echipelor creative, compania concepe si produce instrumente customizate de comunicare, prin mixuri corecte de tehnologie in print si ofera servicii complete: creatie si productie de materiale de marketing si comunicare, integrate cu servicii de strategie si realizare de spoturi video.

Mai multe detalii despre noul produs gasiti pe site-ul VideoPrint.ro. Serviciile sunt furnizate in baza unui parteneriat cu agentia de marketing Perceptum si compania globala de tehnologie pentru printing si campanii de comunicare VPP – Video Plus Print. Alte referinte gasiti aici.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email