marta usurelu

Pasiunile iti incarca bateriile

MartaGranada1

De fiecare data cand revin dintr-o vacanta, inevitabili cineva dintre cunoscuti imi spune ca una dintre cele mai mari dorinte este sa calatoreasca. Sa mearga sa viziteze sau sa se bucure de plajele exotice, ori de marile orase ale lumii.

Ma bucur ori de cate ori intalnesc un prieten sau cunoscut care iubeste calatoriile. Este pasiunea mea. De cand ma stiu mi-am dorit sa calatoresc si primul gand cand am putin timp liber este sa aleg urmatoarea destinatie.

Asa cum le spun celor din jur, sa calatoresti devine un exercitiu. Daca intr-adevar iubesti calatoriile, stii ca trebuie sa cauti si sa fii atent permanent la oferte, mai ales la cele de bilete de avion. Cauti toate rutele pe care poti ajunge in locul dorit, iti faci trasee si, pentru orice destinatie, iti iei bilete din timp. Doar asa ai ocazia sa prinzi preturi foarte bune. In urmatoarele luni nu-ti ramane dacat sa cauti cazare, tot din timp, s-o platesti in 2 transe – este modul in care nu simti ca ramai fara niciun ban dupa ce platesti vacanta. Si, pana la plecare, reusesti sa aduni si alti bani de buzunar si pentru distractie.

Da, este un exercitiu. Unul care, cand iubesti sa calatoresti, iti intra in sange. Asa ajungi sa vezi mereu primul pe internet cele mai bune oferte, sa descoperi o noua destinatie sau un nou hotel si sa fii mereu cu cel putin 2-3 destinatii in minte pentru urmatoarele vacante.

Daca doar visezi si spui ca vrei sa calatoresti, dar te concentrezi pe altceva, nu se va intampla nimic. Nu va veni cineva sa-ti ofere o vacanta pe tava! Mai mult, acest comportament arata ca pasiunea ta nu sunt, cu siguranta, calatoriile. Ci ceea ce te determina sa treci la actiune. Sa aduni bani si sa faci ce-ti place.

Unii sunt colectionari, altii isi iau haine, mobila, masina sau accesorii. E firesc, suntem diferiti. Fiecare avem placerile si bucuriile noastre. Dar cand iti descoperi pasiunea si ii dedici putin din timpul si banii tai, viata devine pur si simplu mai colorata. Si simti cum ai mereu bateriile incarcate!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email