marta usurelu

Succesul de dupa celebritate

dreamstime_s_18322667

Vreau sa fiu celebru, sa am bani si succes! Asta viseaza multi oameni. Asa gandesc in special cei tineri. Pare a fi maximum a ceea ce poate avea cineva. Este, pur si simplu, apogeul!

Asa se vede, cel putin, la televizor, in filme si pe internet. La prima vedere, viata celor care au succes pare usoara. Este ceva ce li s-ar potrivi si le-ar iesi, cu siguranta, tuturor daca ar avea o sansa. Sansa de a fi cum sunt cei care au succes. Si daca ar avea, bineinteles, si talentul lor.

Putini inteleg ca, daca vrei sa urci, trebuie mai intai sa cazi. Si nu doar o data. Ca trebuie sa incerci, iar si iar, pana cand ajungi sa cunosti umilinta si sa te calesti. Pana cand descoperi din ce material esti facut!

Atunci esti pregatit! Stii ca nimeni nu-ti mai poate clinti increderea in tine si ca, indiferent cat este de greu, poti sa mergi mai departe. Pentru ca niciodata nu se termina totul dupa prima incercare. Urmeaza intotdeauna a doua si a treia si, indiferent cat vedeta esti, celebritatea si interesul celorlalti dispar la un moment dat.

Dispar si ramai singur. Doar tu, dar atunci intelegi, mai bine ca oricand, ca poti sa mai faci un pas. Ca poti sa mai depasesti un imposibil. Si o faci pentru tine, nu pentru ceilalti. Pentru ca stii ca asa trebuie! Iar aceasta integritate, dorinta de a fi mai bun, nu vine dupa primul gust al succesului, ci dupa multe incercari si mai ales dupa momentele in care iti dai seama ca singurul om in fata caruia trebuie sa demonstrezi cat esti de bun, esti tu!

Foto © Exsodus | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email