marta usurelu

Pregatiri pentru un Craciun special

N-o sa uit niciodata cat de nerabdatoare asteptam Craciunul! Cat de mult se leaga bucuria acestei sarbatori de mirosul de portocale si de bucuria cu care ne adunam cu totii la masa.

Nu primeam multe cadouri. Hainutele, dulciurile sau portocalele erau principalele daruri, dar traditia impodobirii pomului si bucuria venirii Mosului erau de fiecare data suficiente.

Vremurile s-au schimbat si, odata cu ele, am devenit si eu Mos si am inteles ca de Craciun e important sa daruiesti si sa te bucuri de zambetele si bucuria celor din jur!

Acum, dupa ce-l ajut pe Nicolas sa faca lista de cadouri, sunt atenta sa descopar din conversatii “dezinteresate” ce-si doresc cei dragi si mi-am facut un adevarat ritual in ultimii ani sa aduc putina bucurie parintilor.

Stiu ca pentru ei conteaza sa fim impreuna. Ca, indiferent ce le iau, simplul fapt ca petrecem Craciunul alaturi este cea mai mare bucurie. Si am vazut cat de mult se bucura sa desfaca cadouri alaturi de nepoti!

Dar cel mai mult imi place sa-i am alaturi “gatiti” de Sarbatoare si sa purtam fiecare ceva nou. Am pornit aceasta traditie intr-un an cand, din intamplare, am constatat cu bucurie ca toti purtam ceva nou si mi-am propus sa pastrez acel moment frumos de entuziasm.

Happy FASHION holiDAYS!

Fie ca este un sal, celebrele pijamale, un portofel sau o geanta, ceva nou pentru fiecare este detaliul care ma asigur ca nu ne lipseste de Craciun!
Totul sta in organizare. Intre pregatirile pentru masa, ritualul impodobirii bradului si a casei pentru Sarbatoare, se numara si comandarea online a cadourilor. Este una dintre cele mai eficiente si salvatoare de timp alegeri, iar pe fashiondays.ro reusesc sa iau dintr-un singur loc tot ce vreau. Chiar si pentru cel mai pretentios barbat din lume.

cristi

Daca inca n-ati luat cadouri pentru Craciun, va recomand sa intrati pe Fashion Days. Anul acesta, timp de o saptamana, Fashion Days are CHRISTMAS SALE! O saptamana reduceri spectaculoase care pot sa transforme un cadou mic intr-unul mare!

***

Blogul www.martausurelu.ro sustine campania de comunicare Fashion Days.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email