marta usurelu

Intotdeauna vom avea Parisul

dreamstime_s_29480134

In urma cu sapte ani am avut un vis! N-am fost primii si nici singurii! Dar, impreuna cu echipa de la Biz, am reusit sa-l transform in realitate!

De la frustrarea pornita de la intrebarea “unde reusim sa gasim interlocutori care sa stie ce se intampla exact cu euro, cu Europa, criza si cu Romania, am gasit in 2010, intr-o sedinta, raspunsul: la Bruxelles.

Atunci am mutat pentru prima data redactia revistei intr-o alta tara, Bruxelles – inima Uniunii Europene. A urmat, anul urmator, Londra – centrul financiar al continentului, apoi New York & Silicon Valley – locurile în jurul cărora gravitează businessurile globale. Am continuat la Berlin – noul hub digital al planetei si ne-am bucurat la maximum de Singapore – orașul-stat unde viitorul este deja prezent. Anul trecut, in Viena, capitala Austriei, al doilea investitor străin ca mărime din România, a realizat a sasea editie speciala BizWorld.

Pentru 2017 planul nostru este deja facut. Interviurile sunt stabilite, iar noi, echipa neobosita de la Biz, asteptam ca, dupa Sarbatori, sa pornim spre Orasul Luminilor!

Vom descoperi la ele acasă branduri cu traditie care continua sa faca istorie, lideri de business, povesti fascinante si oameni care conduc destinele celor mai importante companii frantuzesti, dar și romani care au reusit sa-si construiasca frumoase cariere de succes. Intre intalnirile stabilite pana in acest moment sunt interviuri si reportaje cu oficiali ai Pernod Ricard, Lillet, G.H. Mumm, Martell, AirFrance, Gameloft, Ubisot, Société Genéralé, Groupama, Saint Gobain, Ėcole des Hautes Etudes Commerciales de Paris, Jean Paul Gaultier, Renault, BlaBla Car, Mazars, Alstom.

De asemenea, vom sta de vorba cu ambasadorul Romaniei in Franța, Luca Niculescu, si ambasadorul Frantei în Romania, François Saint Paul.

Cautam in continuare, in aceste zile, oameni si locuri pe care nu trebuie sa le ratam si va astept mesajele, ca de fiecare data, cu recomandari. La fel de utile sunt si cele legate de patiseriile pe care nu trebuie sa uitam sa le trecem pragul, parcurile, locurile “secrete’’ din minunatul Paris sau reasturantele pe care le-ati incercat si pe care ni le recomandati! Pentru ca intotdeauna, din ianuarie incepand, noi, cei de la Biz, vom avea si Parisul!

Biz Franta este un proiect editorial unic in Romania si este sustinut de Pernod Ricard, Lillet, G.H. Mumm, Martell și AirFrance.

Foto ID 29480134 © Johnypan | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email