marta usurelu

Profesionistii merita sa fie apreciati si sustinuti

Anita si Nicoleta_Koon

Colaborez cu multe companii. Am liste intregi de furnizori si oameni de concept. Companii care pot face punctual sau integral un proiect, specialisti si profesionisti care au prezentari complexe si care afirma la toate intalnirile ca pot sa faca orice ai nevoie.

Am intalnit insa rar de-a lungul activitatii mele oameni care se ridica la nivelul prezentarii si care stiu ca in final conteaza cum ai lucrat si cat de bine a iesit proiectul. Pentru ca rezultatele sunt cele care te determina sa colaborezi din nou si sa-i recomanzi.

Si, ca in toate domeniile, cand te intreba cineva daca ii poti recomanda o companie pentru comunicare, organizare, branding sau orice altceva, cazi pe ganduri inainte sa dai un raspuns. Nu pentru ca n-ai sti oameni sau companii din domeniu, ci pentru ca nici tu n-ai avut experiente bune cu ei.

O mare exceptie de la aceasta realitate am intalnit anul trecut. O spun sincer, de fiecare data pentru ca apreciez foarte mult puterea si inteligenta Anitei Panait de la Koon de a putea raspunde constructiv de fiecare data si de a gasi solutii surprinzatoare.

Anita nu spune niciodata “Nu”. Stie sa rezolve orice moment de impas si sa lupte cu succes impotriva cronometrului neiertator. Am colaborat la multe proiecte corporate si aniversari de adulti sau copii, pentru intalniri speciale, in locatii inedite sau in restaurante cu degustari si activari iesite din comun si am ramas mereu la aceasta parere.

Colaborarea cu Anita Panait si Nicoleta Tilinca, Koon, este mereu reusita si cel mai mult imi place ca-mi asigura linistea. Nu le verific de zece ori. Nu facem recapitulari si nici nu mai verific cu ele meniul sau ce se gandesc sa aduca in candy bar, ce fel de scaune, accesorii si flori se potrivesc cu locatia. Stiu ca se vor ocupa si ca ma vor uimi. Asa cum au facut-o cu meniul cu sushi pe care l-au adus la Gala BMX! Profesionistii ca Anita si Nicoleta merita aprecierea si sustinerea pietei pentru ca sunt rari. Sunt acel gen de oameni care stiu sa faca minuni din mers, de fiecare data!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email