marta usurelu

Puterea detaliilor

N-am fost niciodata o persoana tehnica. Am ales si aleg mereu, cu inima ce-mi place. Riscant, considera multi, dar pana acum cel putin, nu m-am inselat. Am constatat tarziu, analizand alegerile pe care le fac, ca apreciez oamenii onesti, valorile si experientele frumoase.

Asa a fost si cu televizorul pe care l-am gazduit acasa, pentru cateva saptamani. Stiam ca LG are televizoare bune si, cum suntem fani declarati ai acestui brand, echipa LG ne oferit in teste noul OLED TV 4K. Ultimele noastre 3 televizoare au fost LG si stiam ca o sa testam un televizor bun, dar m-am bucurat sa constat ca OLED TV este WOW!

Ne-a placut din primul moment. De altfel, toti prietenii care n-au vizitat l-au observat cum au intrat in casa. Designul este impecabil. Ecranul este atat de subtire, incat il mangai si-l analizezi cu atentie. Dar nu marimea si designul m-au incantat cel mai mult, ci imaginea impecabila si viteza de raspundere la comenzi.

Telecomanda este Magic Remote, adica una ideala pentru cei care prefera sa navigheze pe web, direct de pe ecranul televizorului. Si are doua butoane speciale: Netflix si Amazon Prime! Din ce-am citit pe siteurile de specialitate, viteza de raspuns a OLED TV este de peste o mie de ori mai buna decat cea a televizoarelor LED.

Imaginea, ei bine, imaginea este impecabila. Pana si scenele dinamice pot fi vazute perfect, imaginea fiind clara iar miscarile fluide. Motivul? Fiecare pixel dintre cei peste 8 milioane oferiti de rezolutia 4K genereaza lumina, astfel se obtine un negru intens care imbunatateste adancimea si vivacitatea culorilor.

Despre tehnologia OLED

OLED inseamna control la nivel de pixel, cel mai profund negru si cea mai realista si intensa paleta de culori. Televizoarele din aceasta gama se caracterizeaza prin 3 atuuri:

Imagine: LG Pixel Dimming este o tehnologie posibila doar cu Organic Light Emitting Diode (OLED). Deoarece fiecare pixel dintre cei peste 8 milioane oferiti de rezolutia 4K genereaza lumina, se obtine un negru intens care imbunatateste adancimea si vivacitatea culorilor. Indiferent de unghiul in care le privesti, calitatea oferita de standardele Dolby Vision, pixelii auto-iluminati si negrul perfect evidetiaza bogatia si intensitatea culorilor si reda imagini exact ca in realitate.

Sunet: experienta acustica este cu totul noua. Ai un efect de sunet full 360 grade DOLBY ATMOS, la fel ca in salile de cinema, sunet care ajunge la audienta din toate directiile. Practic esti in mijlocul actiunii.

Design: elegant si simplu. Designul deosebit al LG OLED TV este complimentat de conceptele picture on glass si picture on wall. Pentru prima data, un panou ultrasubtire OLED a fost combinat cu o placa transparenta de sticla. Cu o grosime de 3.85mm, varful de gama OLED W7 este precum o fereastra spre o alta lume.

Blogul martausurelu.ro sustine campania de comunicare a gamei LG OLED.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email