marta usurelu

Recomandare pentru la mare

marenavodariAm incheiat vara cu un weekend pe litoralul romanesc. Am cantarit, e drept, daca sa merg la noi sau la vecini. Am gasit in ultimul moment cazare la un hotel in Navodari si am plecat. Stiam plaja si imi place ca e frumoasa si lata, dar mai ales libera.

Am plecat fara mari asteptari. Si m-am si intrebat unde este hotelul cand, dupa zona cu cluburi din Mamaia, am vazut ca drumul era in lucru, iar pe partea dreapta nu mai era nimic. Am descoperit cu uimire un Navodari frumos, cu plaja salbatica si nisip curat, dar mai ales cu turisti OK.
photo (71)
Mi-a placut sa-i vad facand kiting sau traversand valurile cu caiace, sa gasesc zone cu familisti, un restaurant in stil japonez, baruri pe plaja neasteptat de prietenoase si m-a surprins si calitatea hotelurilor.
deschiderelat
Poti, fireste, sa stai la gazda, ca la 2 Mai, dar hotelurile sunt chiar bune. De talie mica si mai ales noi, unele cu piscina si mai toate cu restaurante si terase cochete, cateva hoteluri si-au ocupat deja un loc in agenda weekend-urilor pe care le voi petrece anul viitor la mare.

oneiro

Hotelul si restaurantul Oneiro

N-am fost niciodata fan Vama Veche si nu-mi place nici Mamaia. Ocolesc deliberat zonele de show off. Navodari mi-a castigat insa interesul dupa weekend-ul trecut, iar pana va fi in mare voga, asa cum va deveni cat de curand, ramane alegerea mea pentru litoralul romanesc.

photo (70)

Vaporasul care te duce pe insula Ovidiu

PS: O alta recomandare in apropiere este Insula Ovidiu. Pentru o cina altfel decat la restaurantele din Mamaia, si pentru plimbarea cu vaporasul, insula merita vizitata. Se pleaca cu vaporul sau salupa de pe lac, din Mamaia. Debarcaderul este in spatele hotelului Laguna iar insula este un restaurant imens, in aer liber, cu preparate preponderent romanesti.

photo (67)

Imagine de pe insula Ovidiu

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email