marta usurelu

Schimba ceva cand esti nemultumit!

Fac parte dintre cei care schimba lucrurile cand sunt nemultumiti. Nu stau pur si simplu si astept sa se indrepte situatia sau sa ia altcineva atitudine in locul meu.

Desi mi-am propus de multi ani sa-i atentionez elegant pe cei care nu-si cunosc lungul nasului, abia in ultimul timp am reusit sa si pun in practica acest gand.

Sa fii de inteles si sa lasi de la tine pentru ca ai mai multa experienta este doar cea mai scurta cale sa te frustrezi si un mod clar de a-i lasa pe ceilalti sa se poarte neadecvat.

Timpul, experienta si anii in care am lucrat strans cu oamenii m-au determinat sa devin asa. Si, desi mi-a luat multi ani sa pot sa spun ce gandesc, am descoperit ca oamenii apreciaza adevarul si de multe ori nu-si dau seama ca exagereaza. Iar atunci cand le spui scurt ce asteptari si nemultumiri ai, multi chiar inteleg si raspund asteptarilor tale.

Nu este teorie. Functioneaza! Trebuie doar sa ai curaj sa le spui celor din jur ce vrei. Cea mai mare greseala este sa incerci sa-i intelegi si sa le cauti scuze. Nu merge pe acest drum. Vei ajunge sa te numeri printre cei care se plang. Spune-ti parerea. Schimba lumea in jurul tau!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email