marta usurelu

Secretul succesului

dreamstime_s_12577385

Toata lumea vrea sa afle care este secretul succesului. Cei zece pasi minunati care te fac un invingator, sau milionar. In ciuda faptului ca s-a demonstrat iar si iar ca exista doar retete individuale, care depind de context, de moment si de sansa, de cele mai multe ori, oamenii sunt dezamagiti cand aud ca in spatele succesului stau multa truda, o idee puternica si incapatanare.

Nimic nu iese usor. Sau, mai bine spus, nu mai iese usor. Povestile de succes se schimba si ele odata cu timpurile si, daca urmaresti o tinta, doar de tine depinde s-o atingi. De peste 12 ani organizam evenimente si, de cate ori avem pe scena un om si un moment “wow”, este inevitabil urmat de povestea ideii si a muncii din spate, care explica succesul.

Valoarea nu se face peste noapte. Respectul se castiga. Iar cea mai grea etapa intr-o poveste de succes este sa te mentii. Sa reusesti sa demonstrezi iar si iar ca esti cel mai bun. Ideea, pozitionarea, curajul si momentul sunt esentiale. Intra apoi in joc creativitatea si marketingul care te pot transforma peste noapte in ochii publicului.

Finantarea, aproape spre imposibil in acesti ani, ne mananca zilele. Managementul proiectelor, al echipei, strategia si ajungand pana la cosmarul omniprezent, cashflow-ul, toate au devenit ingrediente obligatorii cu care trebuie sa stii sa jonglezi.

Mai mult, pentru a avea succes trebuie sa inveti sa lucrezi cu necunoscutele. Sa te bazezi pe ce stii, pe ce ai invatat si “furat” de-a lungul timpului, si mai ales sa indranesti sa identifici directia in care trebuie sa mergi.

Foto: Sebastian Czapnik | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email