marta usurelu

Sheraton vine oficial in Romania

544009600_7e79586ca9_z
Un anunt frumos a fost preluat ieri de toate canalele de stiri: celebrul lant hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide deschide primul hotel Sheraton la Bucuresti. De anul trecut echipa Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest se pregateste pentru acest moment si ma bucur ca pot acum sa-i felicit si oficial!

Intrarea Sheraton in Romania este realizata printr-un contract de franciza cu Grand Plaza Hotel si marcheaza inceputul procesului de conversie a celor 270 de camere existente catre un nou hotel Sheraton. Camerele si cele doua restaurante, Benihana si Avalon, vor fi gata de oaspeti sub noul nume incepand cu luna septembrie.

Dupa perioada de remodelare a hotelului, la standardele lantului international, si procesul de rebranding care va incepe in aceasta primavara, oaspetii vor avea la dispozitie toate facilitatile si serviciile populare ale brandului Sheraton. Camerele si apartamente vor purta semnatura Sheraton Sweet Sleeper Bed pentru toate saltelele si asternuturile. Sala de fitness si spa-ul vor purta numele Shine Spa by Sheraton. In toamna se va deschide Sheraton Club Lounge iar cele doua restaurante si barul din lobby vor beneficia de conceptul inclusiv Feast – sistemul de mese pe tot parcursul zilei pentru care Sheraton este binecunscut in intreaga lume.

Sheraton Bucharest Hotel va prezenta in premiera oaspetilor sai cel mai modern si spatios apartament prezidential, cu o suprafata de aproximativ 100 mp, cat si apartamente “smart” in pas cu cea mai moderna tehnologie. Oaspetii cazati pe etajele Club vor avea acces in exclusivistul Club Lounge de pe etajul 18.

Oaspetii Sheraton vor avea la dispozitie si noul sistem Link@ Sheraton SMCafé unde sunt derulate programe ca Social Hour, redefinind astfel si la acest nivel zona de servicii de socializare si relaxare.

“Parteneratul cu Starwood Hotels & Resorts si introducerea primului hotel Sheraton in Romania este pentru noi o mare onoare si reprezinta totodata recunoasterea experientei noastre. Pornim in acest nou proiect impreuna cu Starwood, increzatori si motivati sa continuam buna traditie de a oferi ce este mai bun tuturor vizitatorilor nostri”, sunt cuvintele prin care Daniel Ben Yehuda, Director General al Sheraton Bucharest Hotel, a anuntat intrarea Sheraton in Romania.

Dupa cinci ani in care fiecare eveniment, sedinta foto sau petrecere a revistei Biz au beneficiat de sprijinul conceptual sau logistic al echipei extraordinare a hotelului, stiu ca Sheraton va fi un succes si ma bucur sa anunt ca de anul acesta evenimentele Biz vor avea loc la Sheraton Bucharest Hotel!

poza_grand_plaza-798x520

Foto deschidere: Paulo Cesar Vicente Da Luz

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email