marta usurelu

Stii sa faci un plan de cariera?

Leave Your Comfort Zone plan or diagram flowchart showing how to change, grow and push yourself to improve and succeed

Intalnesc multi manageri, oameni bine pregatiti si dedicati companiei in care lucreaza, dar care nu stiu sa scrie original propriul CV. Cei mai multi nu au si nici nu se gandesc sa-si faca un plan de cariera. Sunt mereu ocupati si incearca sa-si faca treaba cat mai bine.

Unii dintre ei nu s-au gandit niciodata la cum sa-si creasca statutul. Pur si simplu viata si activitea de zi cu zi i-a adus unde sunt. Altii fac ochii mari cand vorbim despre cine a mai fost promovat sau s-a mutat pe o alta pozitie intr-o alta companie. Toti recunosc importanta unui plan sau a unui headhunter la momentul si locul potrivite.

Sa-ti faci un plan de cariera, sa te gandesti ce vrei si unde iti este locul este ceva ce toti ar trebui sa facem din cand in cand. Pentru ca nu toti suntem exceptia de la regula si avansam pur si simplu. Iar cei mai multi dintre angajatii tineri vin din urma cu un plan clar: in 2 ani vreau sa ajung marketing manager, in 10 ani vreau sa ajung CEO sau sa imi fac propria companie.

Cum se face un plan de cariera, care sunt perioadele oportune in care poti sa-ti cresti jobul, ce tactici sunt necesare sau care este momentul in care skill-urile tale trebuie imbunatatite si dezvoltate in directia politicii companiei in care lucrezi sunt temele principale pe care le dezbatem miercuri, la evenimentul Management 360.

Foto © Iqoncept | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email