marta usurelu

Perfectiune la dublu

 

aneta-kit-3

Aneta Bogdan a fost primul om pe care toata lumea il recomanda ca profesionist cand am inceput meseria de jurnalist, in urma cu 15 ani si am descoperit lumea marektingului si a brandingului. Situatia este neschimbata astazi, in conditiile in care foarte putini oameni din industrie au reusit sa-si pastreze renumele peste ani.

Cand am cunoscut-o, am vazut cat este de exigenta si atenta la detalii. Cat timp si cata grija acorda proiectelor in care se implica si m-a incantat pasiunea si curajul cu care isi sustine ideile, intotdeauna fara concesii. Stiu foarte putini oameni cu o asemenea colana vertebrala, profesionisti care isi construiesc parcursul bazat pe rezultate si care nu uita ca trebuie sa inoveze continuu. M-a uimit de fiecare data simplitatea de a conceptualiza si identifica ideile, dar abia mai tarziu am inteles cata experienta si munca se afla in spatele acestei simplitati.

In momentul in care am intalnit-o pe Aneta l-am cunoscut si pe Cristian Kit Paul, colegul, prietenul si partenerul Anetei Bogdan la Brandient, alaturi de Mihai Bogdan. Am admirat intotdeauna echipa frumoasa pe care o fac, modul elegant in care stiu sa se prezinte si sa se recomande unul pe altul si esenta prieteniei lor.

Luna aceasta, Kit a primit in partea Hiii International Institute of Ideas – organizatorul Hiii Brand, cea mai prestigioasa competitie de design din China, invitatia de a deveni Honorary Life Member al organizatiei. Din prima clipa in care am aflat despre aceasta recunoastere, l-am rugat pe Kit sa ne acorde un interviu si sa ne vorbeasca despre semnificatia acestui moment.

Mi-au placut raspunsurile lui Kit si modul in care vede lumea un designer si va invit cu mare caldura sa le parcurgeti. Si mi-a placut foarte mult reactia Anetei de a scrie despre Kit. Am citit pe nerasuflate randurile prin care il descrie. Din primul moment am simtit legatura si energia dintre ei si, nu pot sa ascund, m-am gandit cat de mult mi-ar placea sa am alaturi oameni asa cum sunt Aneta si Kit.

Sunt putine, prea putine cazuri de parteneri in adevaratul sens al cuvantului, care se cunosc, se sprijina si se admira reciproc asa cum o fac ei si care stiu ca intotdeauna, pe langa rezultate si cifra de afaceri, conteaza legatura autentica si viziunea pe care o impartasesc.

Va invit sa savurati un text simplu, curat si uimitor de sincer scris de Aneta despre Kit. N-am putut sa nu gandesc, pentru a nu stiu cata oara, cat de mult pot face oamenii de valoare uniti de talentul si pasiunea pentru profesia lor.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email