marta usurelu

Sunt un om norocos!

martafloriAm avut ieri o zi minunata! Am simtit-o cu adevarat a mea. Telefonul a sunat de al prima ora, mesajele pe sms si Facebook au venit fara oprire si da, am primit mesaje si urari si pe Twitter, Linkedin si Instagram!

Prietenii au venit acasa si florile mi-au umplut la refuz toate vazele. Mi-au incalzit cu gandurile si urarile lor ziua! Sunt recunoascatoare pentru fiecare gand si mesaj. Pentru fiecare urare si ma bucura reactia celor apropiati si a celor care ma stiu doar din social media. Este o onoare sa am astfel de prieteni! Si scriu aceste randuri pentru a va multumi!

M-am simtit senzational si am ras mult! Am inceput de duminica seara si m-am trezit si in aceasta dimineata coplesita cu alte zeci de mesaje si telefoane. Sunt un om norocos. Nu stiu ce am facut exact ca sa merit toata atentia voastra, dar se pare ca ceva am facut bine. Si, marturisesc cu mare incantare, ca cele mai multe mesaje primite au fost despre curajul si proiectele pe care le-am realizat alaturi de echipa Biz!

Mi-au mers la suflet . Mi-au dat aripi! Intru intr-un nou an plina de energie si entuziasm, dar mai ales cu multe planuri care sper sa se transforme in realitate. Stiu acum, mai mult ca oricand, ca cel mai important pe aceasta lume este sa indraznesti! Sa visezi si sa pui in practica acele idei “nebune”. Asa se indeplinesc! Asa ajungi sa te bucuri de ele si sa intelegi ca nimic nu este imposibil!
Multumesc!

martacalif

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email