marta usurelu

Uimitoarea poveste a iei romanesti

10430470_670411949706024_5598417590167590118_n

Excelenta Sa, doamna Ulla Väistö, Ambasador al Finlandei

Sase continente, 48 de tari, 109 localitati, 143 de evenimente. In aceste cifre uimitoare se poate transpune Ziua Universala a Iei, organizata anul trecut, pentru prima data, de comunitatea social media La Blouse Roumaine.

De Sanziene, femeile de pe intreaga planeta sunt din nou invitate sa poarte ie! Dupa ce anul trecut a facut istorie, expozitia Maiastra, dedicata celor mai uimitoare ii romanesti, revine la Galeria Galateca. Timp de o luna vor fi expuse intr-o instalatie de arta unele dintre cele mai frumoase ii. Incantator si laudabil este ca editia din aceest an are loc sub inaltul patronaj al Excelentei Sale, doamna Ulla Väistö, Ambasador al Finlandei!

“Noua editie este despre IA VIE, nu despre cea exponat de muzeu. Este despre ia care, odata purtata, devine pentru cele mai multe femei un vesmant magic.” IA are viata. IA esti TU! – sub acest slogan am organizat expozitia unde vor fi expuse 12 ii. IA TA poate fi una dintre ele, pentru ca cea de-a douasprezecea ie va fi in fiecare zi alta. Daca ai o ie care merita vazuta si admirata pentru poveste, model sau istorie, vino cu ea la Galateca!” asa cum ne invita Iulia Gorneanu, directorul Galateca.

Expozitia Maiastra, povestea nespusa a IEI, este organizata de Galeria de arta contemporana si design Galateca si comunitatea La Blouse Roumaine.

Maiastra 2013

Expozitia Maiastra 2013

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email