marta usurelu

Valoarea nonvalorilor

dreamstime_s_21434986

Imi plac oamenii care apar peste tot, inclusiv la evenimente sau la TV, si spun ca se pricep la toate. Care pot discuta despre orice subiect si au abilitatea de a te contrazice cu argumente incantatoare, desi fara consistenta.

Sunt cunoscuti si la moda. Sunt cei a caror voce este apreciata si nu sunt niciodata uitati la evenimentele mondene. Dar sunt cei care dispar repede. Au, pe langa toate calitatile enumerate, si pe aceasta. Azi sunt, maine nu mai sunt. Asemeni unei bule de sapun, dispar ca si cum n-ar fi fost. Grea performanta, trebuie sa recunoastem. Mai ales ca nu sunt multi cei care pot defila ca ei pe covorul rosu.

La fel de mult imi plac si cei care-i promoveaza. Care se zbat sa-i aduca la microfon pentru a ne acompania vietile in care doar astfel de oameni ne mai pot oferi putina veselie.

Nu stiu cum se face, dar in ultima vreme si primii si cei din urma incep sa se dezintegreze. Reusesc sa dispara culmea, fara sa lase vreo urma!

Compatimindu-i pe cei care i-au venerat si crezut macar pret de o secunda, nu pot sa nu apreciez ca, datorita lor, avem posibilitatea sa intelegem acum mai usor simplitatea la adevarata valoare, oamenii frumosi si eleganta clasica.

Foto © Faberfoto | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email