marta usurelu

Vodafone lanseaza iPhone 7 in Romania

iphone-7

Vodafone Romania ofera de astazi utilizatorilor sai iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Ca in fiecare an si pastrand traditia Apple, Vodafone a lansat noile iPhone azi noapte, la ora 00:00, in magazinul Vodafone din Centrul Vechi.

Lansarea noilor modele de iPhone a fost sarbatorita printr-un eveniment construit in jurul conceptului „Black is the new black”, pornind de faptul ca iPhone 7, modelul in varianta de culoare Jet Black, este cel mai solicitat de catre consumatori pana in acest moment.

iphon-7

Ca in fiecare an, cel mai nou iPhone a starnit un interes urias! Review-urile sunt bune, iar pre-comenzile au luat prin surprindere Apple care a declarat ca nu are stocuri suficiente pentru a le onora. Situatia este valabila in toata lumea, inclusiv in ceea ce priveste noile modele iPhone disponibile si la Vodafone Romania.

Compania a anuntat deja ca dupa terminarea stocurilor existente, va oferi noul iPhone cat de curand posibil, in functie de livrarile de la Apple. Noul iPhone vine in reteaua Supernet 4G+ si compatibil cu 4G+. Cu abonamentul Super RED 89, utilizatorii pot achizitiona noul iPhone 7 la 49 de euro sau noul iPhone 7 Plus la 179 de euro.

Foto @Apple

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email