marta usurelu

Anuarul directorilor de marketing 2015

IMG_8959

Va invit sa facem un exercitiu. Puteti sa enumerati 10 directori de marketing de la companii mari? Nume, prenume si companie. Acum, cand cititi aceste randuri? Si fara ajutorul Google?

Veti vedea ca ii mentionati pe cei cu care va intersectati. Si ca directorul de marketing pe care il stiati la compania x nu mai e. A plecat sau a fost schimbat. La fel raspund majoritatea oamenilor pe care ii intalnesc cand le solicit sa-mi enumere cateva nume de oameni din acest domeniu.

Sa stii cine sunt directorii de marketing la principalele companii din tara este o provocare. Iar cel mai simplu argument pe care vi-l prezint este ca de la editia de anul trecut, cand am lansat anuarul Marketing 100, si pana cum, 30 dintre cei mai importanti directori de marketing si-au schimbat compania.

In departamentele de marketing au loc multe schimbari. In plus, din motive care nu au nicio justificare legala, in multe companii mari, chiar din top 50, cand intrebi cine este directorul de marketing ti se raspunde ca politica organizatiei le interzice sa comunice aceasta informatie.

Acest gen de raspuns si lipsa informatiilor despre cine sunt directorii de marketing sunt cateva dintre motivele pentru care Anuarul directorilor de marketing s-a bucurat de aprecierea profesionistilor si a inregistrat un numar mare de solicitari anul trecut.

Cu mare bucurie va anunt lansarea unei noi editii, in cadrul conferintei Best Marketing, din 26 mai. Anul acesta jurnalistii Biz au reunit in anuar peste 150 de directori de marketing! Selectia a fost realizata pe baza clasamentului celor mai importante companii din Romania, a celor mai mari investitii in publicitate, precum si in baza dinamicii campaniilor de marketing derulate in ultimul an.

****
Anuarul poate fi comandat la adresa: simona.andrei@revistabiz.ro

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email