marta usurelu

Momentele frumoase merita celebrate

marta-post-1-a

Mereu am cautat sa imi creez momente de bucurie si sa descopar lucruri noi. De aceea calatoresc mult si imi place sa lansez proiecte inedite. Orice pas pe care il fac inainte este pentru mine o victorie. Si o ocazie de celebrare. Orice proiect lansat are o amprenta personala puternica. Si este un motiv sa merg mai departe.

De cateva saptamani, ma bucur de o idee noua, care poarta amprenta mea si ma reprezinta in tot ceea ce fac! Mai intai am fost surprinsa, apoi onorata de catre compania Madame Lucie care m-a provocat sa creez primul produs cu numele meu. Madame Lucie implineste in aceasta vara 5 ani de bucurii dulci oferite miilor de clienti. Cu aceasta ocazie importanta mi-a propus sa fiu primul ambasador al SIGNATURE COLLECTION, o serie de macarons in editie limitata.

Va prezint asadar prima mea creatie dulce: CHAMPAGNE CELEBRATION by Marta Usurelu, primul macaron cu aroma de sampanie din colectia Madame Lucie, pe care deja il puteti gasi in magazinul brandului din Str. Tudor Stefan nr.26 sau il puteti comanda online.

marta-post-1-b

Colaborarea mea cu Madame Lucie are o istorie scurta si intensa, dar mai ales frumoasa. Macaronul Champagne Celebration a fost creat alaturi de maestrul Chef Alain Fourneret, un cunoscator al gusturilor fine, care a fost foarte incantat de aroma aleasa. Fina, deosebita si inedita. Si cu siguranta cea mai buna alegere pentru a marca cei cinci ani frumosi impliniti de Madame Lucie.

In lupta cu timpul, sa nu uiti sa te bucuri de viata este o arta. Arta de a gusta fiecare zi si tot ce are de oferit. Mai mult ca oricand, cred acum ca momentele frumoase merita traite cu intensitate si celebrate – de ce nu? – cu sampanie si cu macaron “Champagne Celebration”!

marta-post-1-c

***
Fotograf: Amalia Savinescu
Make-up artist: Roxana Ionita
Hairstyle: Nela Stratulat
Consultant vestimentar: Daniela Caia

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email