marta usurelu

BizTech, revolutia smart

v1
Nici nu te obisnuiesti bine cu un telefon sau laptop ca deja apare un model mai performant! Cu greu reusesti azi sa mai tii pasul cu ce apare nou. Nici pentru producatori viata nu este mai usoara. Concurenta ii forteaza sa vina permanent cu alte modele, iar noile tehnologii au explodat la propriu in ultimii ani.

Asemeni publicului, si noi, ca jurnalisti, simtim nevoia sa punem ordine in oceanul digital prin care inotam – cum frumos spun colegii mei Gabriel Barliga si Alexandru Radescu, cei care semneaza noua editie BizTech si care au analizat domeniul IT si al inovatiei.

Este o misiune aproape imposibila sa alegi cel mai bun gadget dintr-o categorie, dar cineva trebuia s-o faca! Asa ca am analizat toate lansarile din ultimele sase luni, uitandu-ne la performanta, la tehnologia din spate, la inovatie si la design, dar si la modul in care acestea se combina pentru a forma un produs de top.

Prezentam asadar in proiectul editorial BizTech, lansat in aceasta saptamana, cele mai performante gadgeturi ale anului, Top 20 cele mai performante smartphone in 2016 si noutatile de pe frontul realitatii virtuale. Am invitat si o serie de manageri sa-si prezinte gadgeturile preferate, dar si cei mai cunoscuti bloggeri din tehnologie sa-si exprime opiniile legate de dispozitivele de pe piata.

Mai mult, am reunit tehnologiile de ultima ora, de la casa inteligenta pana la masinile electrice si cele mai performante televizoare si proiectoare sau cele mai cool aplicatii in 2016, cu un singur gand: e cel mai bun moment sa ne bucuram de anii extraordinari pe care ii traim si de inovatiile care au declansat in acesti ani o adevarata revolutie smart!

Proiectul editorial BizTech va sosi la abonatii Biz cu urmatoarea editie a revistei si poate fi comandat direct la [email protected].

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email