marta usurelu

Cand Multumesc nu este suficient

thepracticeCea mai mare bucurie cand ai ceva de anuntat, o aniversare sau un rezultat, este sa primesti urari si ganduri de la prieteni. Nimic nu se compara cu surprizele si gesturile celor care, in nebunia de zi cu zi de la birou, se opresc si se gandesc la tine, te suna, iti scriu, te felicita sau, mai mult, iti fac vizite surpriza.

Am primit, de cand am anuntat ca anul acesta aniversam 15 ani de Biz, multe ganduri frumoase si ne-a bucurat fiecare mesaj in parte. Am zambit si ne-am amintit de inceputuri, de cum eram cu ani in urma si ce colaborari am avut. N-am simtit insa niciodata mai multa efervescenta ca zilele acestea. Este magulitor sa vezi reactii frumoase si gesturi neasteptate de la prieteni si cititori care iti scriu si-ti spun ca au toata colectia si ca au fost alaturi de noi la fiecare numar al revistei.

Este cel mai frumos gest de apreciere! Pot sa simt cum imi incarc bateriile iar si iar in fata mesajelor pe care le primim si zambesc continuu in fata multitudinii de telefoane primite!

free1Am ramas fara cuvinte de cateva ori ieri in fata actiunilor puse la cale de echipele de la Free Communications si The Practice Romania care ne-au coplesit. Free Communications ne-au facut o felicitare care ne-a incantat. Fiecare om din echipa a scris, lipit si ne-a transmis un mesaj personalizat. Iar echipa de la The Practie, 24 de oameni, ne-au invadat la birou, neanuntati, cu pancarte, confetti si sampanie si ne-au cantat, felicitat si ne-au urat!

Multumesc! Va multimim! Mi se pare insuficient acum acest cuvant frumos. Ne bucura insa fiecare gand, privire, imbratisare si stangere de mana. Am stat in redactie ieri, pe seara, si am comentat incantati ce frumos e si ce stare de bine iti transmit bucuria si gesturile simple ale celor care se bucura alaturi de tine!

Am incheiat seara cu primirea numarului aniversar al revistei, in care eu am vazut doar ieri reclamele de la advertiseri. In agitatia de zi cu zi n-am reusit sa vad machetele si n-am putut sa nu reactionez cand am vazut AD-urile UniCredit Tiriac Bank, Howard Johnson Grand Plaza sau Arctic!

UniCredit-Tiriac-1
Stiu, erau ani buni cand companiile si agentiile gandeau machete personalizate. Au apus de mult de mult acele vremuri. Tocmai de aceea m-au bucurat mult aceste initiative.

Arctic

Multumesc! Va multumesc voua, celor care va ganditi la aniversarea noastra! Celor care ne felicitati si care ne sunteti alaturi! Nimic nu se compara cu acest sentment de plutire pe care-l avem zile acestea datorita voua!

HoJo - BIZ 15 ani

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email