marta usurelu

Dupa 15 ani!

photo (72)
Bine. Am o stare frumoasa de bine, plina de zambete. Sunt cuprinsa de o bucurie mocnita si incantare. Noi, cei 18 oameni din echipa Biz suntem coplesiti si fericiti! Ne-ati aratat ca ne pretuiti. Am vazut roadele muncii nostre si am simtit ieri ca plutim!

Cand faci din suflet ceva, se vede. Se simte si se propaga. Prin mesajele, telefoanele si emailurile primite, prin prezenta voastra si imbratisarile de ieri, de la Gala Biz 15 ani, am vazut ca tot entuziasmul, dedicarea si munca noastra va plac si le-am primit oferite inmiit inapoi!

Stiu ca am facut ceva bine. Si zambesc! Am renuntat voit deja de cativa ani sa ne promovam ca prima revista de afaceri din Romania. Pentru ca desi e frumos sa fii primul, atat ca an al lansarii sau al numarului de reviste vandute, stim ca azi conteaza mai mult sa fii cel mai bun.

Am simtit zilele acestea aprecierea voastra, a comunitatii de afaceri! O energie de care m-am bucurat si care iata, nu ma lasa sa dorm! N-am reusit nici macar sa atipesc dupa seara de ieri! Aud toate ceasurile din casa. Stau intinsa in pat si-mi simt inima militand nebuneste. Zambesc! Asa sunt adolescentii! N-au nevoie de somn! 🙂

Avem 15 ani, curaj nebun si putere. Stim ca nimic nu e imposibil si ca doar de noi depinde sa ne depasim limitele. Abia astept sa merg in redactie! Abia astept sa-mi imbratisez colegii! Sunt fresh, dupa nici nu mai stiu cate nopti nedormite, si sunt fericita! Buna dimineata!

1 comentariu

  1. […] aveţi confirmarea donaţiei şi cei 3 bloggeri care vor primi provocarea din partea mea: Manafu, Marta Uşurelu şi Stepan […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email