marta usurelu

Cel mai mare festival de business

Nu mai e mult! Pe 20 noiembrie incep Zilele Biz, conferinta maraton de cinci zile, care reuneste cele mai dinamice comunitati de oameni de afaceri si prezinta tendintele pe cinci domenii de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Evenimentul este un bun prilej de networking pentru oamenii de afaceri. Audienta este specializata pe fiecare zi si reuneste CEO si top manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori cat si reprezentanti ai oficialitatilor.

16 ani de Zilele Biz

Ma numar printre colegii care au participat la toate ediitiile. Anul acesta sunt 16 ani de cand am lansat acest concept care s-a pastrat peste ani drept cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania. N-a fost usor. Au fost momente bune dar si mai mai putin bune. Insa, in ciuda dificultatilor, am reinventat conferinta si am reusit s-o dezvoltam de la an la an.

Zilele Biz se diferentiaza de celelalte evenimente din piata prin continut de calitate, dar ceea ce-mi place cel mai mult este ca invitatii inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un “profil de companie”, ci strategii, studii de caz si abordari care ajuta audienta in activitatea de zi cu zi.

It’s show Biz time!

Acesta este sloganul editiei din acest an, gandita ca un festival de business. Fiecare dintre cele 5 zile este dedicata unui domeniu. Programul este gandit, ca sa prezinte cele mai eficiente strategii cat si tendintele momentului, dar reuseste sa reuneasca cei mai buni profesionisti, atat pe scena, cat si si sala unde ma bucur sa vad de fiecare data ca audienta, specializata pe fiecare zi, este formata din middle si top management.

Luni, antreprenorii vin la Zilele Biz

Profilul antreprenorului de astazi, idei si solutii de la oamenii pentru care businessul pe cont propriu nu mai are secrete si metode testate prin care noii antreprenori pot construi afaceri solide!

Prima zi a conferintei iti aduce în fata oamenii de business care infrunta cu succes provocarile pietei libere si profesionistii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la urmatorul nivel. Programul zilei se axeaza pe idei, exemple si metode testate prin care antreprenorii romani pot construi afaceri solide care sa aiba succes nu doar pe plan local, ci si pe plan regional si chiar global.

Marti ai intalnire cu inovatorii romani

Tehnologii emergente, experiente live bazate pe realitatea augmentata, demonstratii de live hacking un workshop design thinking exclusive, realizat dupa modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universitatii Stanford!

Ziua Inovatiei reuneste specialistii din departamentele de inovatie si profesionistii care vor sa imbunatateasca produsele si serviciile oferite prin inovatie. Ziua debuteaza cu un keynote speech care aduce în prim-plan tehnologii emergente pentru 2018, intr-o experienta live bazata pe realitate augmentata, cu solutii dedicate antreprenorilor, decidentilor din marketing si specialistilor in tehnologie.

Programul zilei cuprinde și o demonstratie de live hacking, care răspunde la o intrebare esentiala în domeniu: ce este atractiv si valoros pentru un infractor cibernetic?

Miercuri intalnesti cei mai puternici lideri din mediul de business

Care este portretul liderului de astazi, cum poti ajunge CEO de la simplu angajat si ce presupune o cariera internationala, ce nu te invata niciun MBA si cum gandeste un CEO!

De 16 ani, Ziua de Managementi, este locul de intalnire al celor ce tin destinele companiilor in maini. Programul si invitatii din aceasta zi isi propun sa poarte invitații intr-o calatorie care promite sa inspire si sa ofere o serie de lectii pretioase de la unii dintre cei mai puternici lideri ai mediului de business.
Ziua se va incheia în forta, cu concluziile primei editii a experiementului „Biz CEO Exchange”, prin care zece top manageri si antreprenori renumiti si-au schimbat, pentru o zi, compania la care lucreaza si au venit la conducerea altei mari organizatii din Romania.

Joi este ziua CSR-ului si a ambasadorilor binelui

Impactul marketingului social, importanta educatiei pentru viitorul la care visam cu totii, interventii inspirationale si o dezbatere mai mult decat necesara despre bani si relatia dintre companii si ONG-uri!

Si in acest an continuăm tradiția de a aduce în prim plan cele mai noi tendințe și evoluții din acest domeniu. Evenimentul se deschide cu o dezbatere provocatoare, despre bani si relația dintre ONG-uri și companii, despre finanțare și raportare. Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, profesor de gândire critică la programele de Executive MBA şi de Fast Track Management de la Maastricht School of Management.
Guest speaker-ul editiei este Melania Medeleanu care va vorbi despre puterea pasiunii in fata piedicilor intalnite la tot pasul.

O sesiune speciala este dedicata uneia dintre cele mai puternice tendințe din acest an, investitiile in educatie, indiferent ca vorbim despre copii sau adulti.

Vineri este despre brand activism si gândire strategica la Media&Marketing

Brand activism, dezbateri despre Creativity with a Purpose sau Womens In Leadership, tendintele in gandirea strategica, cele mai inovatoare campanii de brand sau strategii de marketing, si o premiera: designerul Lana Dumitru și arhitectul Vlad Țenu aduc Foraeva in Romania!

Prea multi ani, brandurile au pus accent pe performantele utilitare, pe beneficiile si pe calitatile care le diferentiaza in mintea consumatorilor. Astazi, aceasta abordare nu mai este suficienta. Noua generatie de consumatori este mult mai preocupata de valorile pe care brandurile le sustin si cu care se asociaza, este atenta la modul in care brandurile se straduiesc sa dea ceva înapoi comunitatii.

Programul zilei cuprinde mult asteptatele sesiuni despre Brand Activism, dezbaterea Womens In Leadership precum si prezentari despre cum sa facem publicitatea din nou interesanta, inovatia constructiva si schimbarea exponentiala a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar și despre cum uneori este timpul pentru ”Think inside the box” deoarece in lupta disperata pentru creativitate, idei inovatoare, diferentiatori si cursa pentru “inarmarea digitala”, uitam sa aplicam lucruri banale.
Toate detaliile despre vorbitorii si temele conferintei sunt actualizate pe siteul evenimentului. Ne vedem la Zilele Biz!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email