marta usurelu

Cele mai cool rezolutii pentru 2019 vor fi live pe 31 decembrie

Nu-mi pun dorintele la miezul noptii, cand se face trecerea intre ani. Le am deja setate si, pentru ca stiu ca devin mai usor realitate daca le dau o mana de ajutor, incerc sa le planific astfel incat sa prinda mai usor viata.

N-am fost mereu asa. Am invatat ca trebuie sa fac primii pasi spre ceea ce-mi doresc. Pe langa sanatate, de care incerc sa ma ocup cat mai atent, calatoriile au ramas pasiunea mea cea mai mare si, prietenii stiu, am o lista intreaga cu destinatiile in care vreau sa ajung.

Dar nu alegerea destinatiilor este partea grea, ci negocierea cu ceilalti membri ai familiei care au, la randul lor, destinatiile preferate. Luna decembrie este asadar cea in care ne confruntam destinatiile in care vrem sa ajungem in noul an si, dupa mult timp, pot sa spun ca sunt incantata de rezultatul obtinut.

Tu ce-ti doresti in 2019?

Te-ai gandit ce-ti doresti pentru 2019? Nu lasa gandurile nespuse, ascunse undeva in minte. Le vei uita in nebunia care ne inconjoara. Te provoc sa le ajuti sa prinda viata si sa le spui cu voce tare. Aceasta este ideea cu care si Vodafone si-a propus sa marcheze trecerea dintre ani si ne invita sa ne intalnim virtual la cumpana dintre ani, pe platforma sa, ca sa transmitem cu totii dorintele si gandurile noastre pentru noul an.

Eu am incarcat deja pe platforma destinatiile in care vreau sa ajung. Te invit sa le vezi, dar si sa impartasesti ce dorinte ai pentru 2019. In acest mod, pe 31 decembrie, vom avea cu totii parte de un spectacol unic, unul creat de noi, in care vom putea vedea ce ne dorim in 2019.

Cum intri pe platforma rezolutiilor

Filmeaza-te si incarca filmul aici daca esti gata sa spui tuturor ce dorinte sau angajament ti-ai luat pentru 2019,
Ai grija ca imaginea ta sa nu fie foarte mica in cadru. Vrem sa te vedem!
Fii scurt si la obiect. Echipa Vodafone recomanda un film de 15 secunde sau putin mai lung, daca ti-ai luat un angajament absolut extraordinar!
Tine telefonul in pozitie orizontala, NU verticala, cand filmezi si, inca o recomandare, nu incarca mai mult de 3 filme, chiar daca ai mai multe dorinte!

Pe 31 decembrie vom fi astfel mai aproape unii de altii. Ne vom vedea la propriu gandurile si vom ciocni pentru indeplinirea lor, sperand la un 2019 asa cum ne dorim!

Blogul MartaUsurelu.ro este implicat in campania de comunicare Vodafone Resolutions.

 

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email