marta usurelu

Digital Report 2018 s-a lansat la Social Media Summit București

Care sunt cei mai influenți bloggeri și vloggeri, cei care respectă cel mai bine brieful într-o campanie și cei care au avut cele mai multe colaborări în campanii, în 2017? Analiza celor mai puternici vloggeri și bloggeri apare în Digital Report, anuarul care a fost lansat la Social Media Summit București.

Ajuns la a doua ediție, raportul prezintă o radiografie complexă a industriei de digital din România, cu analize despre tendințele și evoluțiile pieței de digital și opinii ale specialiștilor.

Cele mai așteptate sunt listele cu numele relevante din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă. Raportul prezintă și topul celor mai urmăriți vloggeri și instagrammeri.

Digital Report 2018 este un proiect Biz Agency, realizat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native. Poate fi comandat atât în format tipărit, cât și sub forma unui pdf, pe revistabiz.ro,

Ce cuprinde Digital Report 2018

Principalele tendințe în digital marketing în 2018
GDPR în era digitală
Profilurile a peste 30 de agenții digitale (informații despre servicii oferite, echipă, management, acționariat, portofoliu de clienții, campanii dezvoltate, premii)
Campionii blogosferei: Cine sunt cei mai influenți bloggeri?
Campionii vlogosferei: Cine sunt cei mai influenți vloggeri?
Top 50 vloggeri români
Blogosfera din România: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relații de cuplu, bloguri de sport și stil de viață sănătos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultură, bloguri de lifestyle.
Top 30 conturi de Instagram.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email