marta usurelu

Povești cu CEO. #DespreConcurență

Cu multe povești în tolbă și cu mintea deschisă încep această serie. Fără nume, doar cu întâmplări și învățăminte în urma unor întâlniri care te încântă și te determină să-i admiri pe unii CEO. Sau, din contră, îți arată că toți avem nevoie să învățăm să fim mai buni, indiferent de poziția ocupată în companie.

Am întâlnit mulți CEO și am adunat multe povești. Unele incredibil de smart, altele la polul opus. Din această a doua categorie este cea de astăzi. Despre concurență, despre cum uităm de normalitate și despre cât de mult se neglijează imaginea la nivel înalt.

CEO-ul despre care povestesc lucrează în domeniul foto. Are performanțe și se remarcă printr-o prezență internațională frumoasă, atât el, cât și compania. La întâlnire a observat că aparatul nostru foto are un alt brand, concurent. Nu doar că n-a acceptat să-l fotografiem cu acest aparat, ceea ce, până la urmă, înțelegi. În multe companii sunt fel de fel de restricții, dar ți se oferă alternative.

A menționat că nu dorește poze făcute cu alt aparat si a rugat un subaltern să-i facă o fotografie. Fără o încadrare anume sau concept. Cei care lucrează în corporații înțeleg situația. Se întamplă des, diferența este că unii oameni o comunică mai elegant. Sau sunt sfătuiți de echipa lor să acționeze mai inspirat. Cum?

Pot să anunțe jurnaliștii care le vin la sediu despre regulamentul si restricțiile pe care le au.

Pot oferi o serie de fotografii foarte bune, care să te determine să gîndești că poate ale tale nu ieșeau la fel de bine.

Pot, simplu și inteligent, să-ți ofere pentru ședința foto din acea zi un aparat pe care să te invite să-l testezi. Mai mult, să-ți prezinte relaxat o specificație a aparatului, doar una, care sa-ți lase o impresie bună!

Sunt soluții. Se poate, indiferent de restricții si orgolii. La acea întâlnire, însă, doar atât s-a putut.

Foto © Gajus | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email