marta usurelu

Guru in marketing si vanzari la Bucuresti!

Christophe Morin, CEO of SalesBrain.Am inteles in acesti ultimi ani ca este esential sa vindem. Sa convingem ca meritam un pret bun. Cautam mereu cai prin care dorim sa demonstram ca suntem diferiti fata de concurenta. Ca vrem sa construim si ca avem valori. Nu mereu reusim insa sa demonstram celor din jur cine suntem. Si, in multe dintre cazuri, stii chiar dupa intalnire, ca n-ai fost la inaltime. Ca ai avut o sansa pe care n-o s-o mai ai si ca n-ai fructificat-o.

Nu e usoara aceasta lume in care mereu trebuie sa convingi si sa vinzi. Despre acest subiect vorbesc deseori in intalnirile cu parteneri si prieteni. Despre cat de greu convingi azi ca ai un produs bun cand toata lumea spune ca are unul la fel, desi nu este asa. La aceste ganduri si discutii am inceput de ceva vreme sa caut raspunsuri, cai prin care sa reusim sa convingem, sa vindem intr-o maniera corecta! Asa l-am descoperit pe Christophe Morin!

Am citit mai intai cateva dintre parerile lui. Mi-au placut. Am vazut insa cateva studii de caz care m-au convins. Urmarindu-i traseul si rezultatele, am ajuns bineinteles in punctul in care am vrut sa-l intalnesc. Iar pana sa merg sa-l vad la o prezentare, mi s-a parut mai firesc sa-l invit sa tina o conferinta la noi. Pe 26 septembrie Christophe Morin vine la Bucuresti si va sustine o conferinta speciala dedicata marketingului si vanzarilor.

Conferinta sustinuta de Christophe este ancorata in cercetari stiintifice solide si livreaza rezultate concrete, asa cum m-a asigurat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania,partenerulevenimentului,care spune ca dupa intalnirea cu Christophe a schimbat intrega strategie de marketing a companiei. Cu acelasi entuziasm si mereu in cautarea si identificarea tendintelor din marketing si vanzari s-a alaturat acestei conferinte unice la Bucuresti si Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank.

Indiferent de nivelul de experienta pe care il ai in marketing sau vanzari, Christophe Morin este acel guru care te invata o modalitate de a vinde mai rapid, mai usor si previzibil prin neuromarketing.

Prezentarea lui Christophe este in mod constant evaluata la 4,9 puncte pe o scara de 5 puncte. Christophe Morin reuseste sa faca subiectul complex al neurostiintei usor de inteles pentru toata lumea. Peste 25.000 de directori si 6000 de CEO care au interactionat cu Christophe si-au schmbat punctul de vedere! Vino sa te convingi si sa-l intalnesti, la un eveniment exclusiv in Romania, pe 26 septembrie. Ai o zi intreaga la indemana sa-ti verifici teoriile si sa inveti sa faci marketing si vanzari la nivelul anilor in care traim. Gasiti aici programul evenimentului. Iata si cateva linkuri utile pentru cei interesati de neuromarketing!

CINE ESTE CHRISTOPHE MORIN?

CE ESTE NEUROMARKETINGUL?

CE ESTE NEUROMAP?

Neuromarketing Conference este un eveniment Biz realizat in parteneriat cu Avon si UniCredit Tiriac Bank.

1 comentariu

  1. […] primesc de la tovarăşa Marta Uşurelu un mail în care îi spune despre evenimentul de neuromarketing organizat de Revista Biz pe 26 […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email