marta usurelu

Incepe primavara cu un cadou

Un cadou pentru tine si pentru cei din jurul tau. Aduce cel mai usor zambetul pe buze, iar primavara ii amplifica efectul! Acesta este motivul pentru care in fiecare martie caut un mod diferit sa le arat aprecierea si bucuria mea colegilor din echipa.

Fie ca sunt activitati sau beneficii care sa ne reuneasca si sa ne ajute sa ne simtim bine, un cadou arata cel mai simplu si frumos ca-i apreciez. Ca antreprenor si sef de echipa am invatat aceasta lectie si incerc sa-mi surprind colegii, atat pentru a obtine rezultate, dar si ca sa-i motivez si sa-i fac sa se simta bine.

Anul acesta implinesc 10 ani de antreprenoriat si am colegi cu care sunt de peste 19 ani la Biz. Suntem echipa cu cea mai buna retentie din presa romaneasca si stiu ca este important sa venim cu drag la birou, sa ne simtim bine impreuna si sa ne bazam unii pe altii.

Asa ca, in prima zi de primavara mi-am invitat colegii sa petrecem un moment special de relaxare. Am ales un altfel de teambuilding. In loc sa iesim din nou la restaurant, i-am invitat un atelier de pictura. Nu toata lumea si-a manifestat incantarea, firesc. Dar curiozitatea a fost suficienta.

Ne-am instalat printre tablouri si obiecte de design la galeria Galateca si, ajutati de dulciuri, vin rose si cafea buna, am intrat in atmosfera. Tema? Freestyle. Fiecare deseneaza ce vrea si interpreteaza la final capodoperele colegilor. Zambete largi au invadat fetele tuturor iar comentariile si voia buna au acoperit rapid acordurile Anotimpurilor lui Vivaldi care se auzeau ca fundal sonor.

Am ajuns sa avem cate doua sau trei lucrari fiecare, colaje si picturi, si sa impartasim zeci de impresii si idei. Am savurat momentele de desen, dar mai ales cele in care fiecare coleg si-a prezentat lucrarea iar noi, ceilalti, am analizat-o cu inalt spirit critic!

Efectul a fost mult mult mai puternic decat am crezut si chiar inainte sa plecam am stabilit sa revenim. Stiam ca ideea o sa le placa? Banuiam, ii cunosc si stiu ca tot ce tine de creativitate si libera exprimare li se potriveste manusa.

Sunt mereu atenta la ce se petrece in jur, atat la colegi, cat si la tot ce se lanseaza nou pentru angajati. De ce? Pentru ca stiu cum este sa fii angajat si sa astepti sa fii observat, sa fii apreciat si sa ti se recunoasca rezultatele si meritele. Asa cum stiu si cum este sa fii angajator si sa trebuiasca sa-ti motivezi permanent echipa.

Un tichet cadou cu beneficii pentru angajat

Traim de ani buni intr-o lupta continua pentru retentia de personal. Toate companiile cauta sa ofere beneficii axate pe echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, cum ar fi program flexibil de lucru sau posibilitatea de a lucra de la distanta. Dar, cum bine stim, beneficiile financiare, cele care au impact direct in puterea de cumparare, raman in topul preferintelor. Unul dintre ele sunt tichetele de masa pe care toata lumea le apreciaza si pe care le avem si noi. Dar ceee ce-mi place si mi-a atras in aceasta primavara atentia este tichetul cadou de la Edenred pe care-l poti oferi luna aceasta femeilor!

Asemeni tichetelor de masa, angajatorii pot oferi angajatilor un tichet cadou pentru ocazii speciale, cum este 8 Martie, care se apropie cu pasi rapizi, sau pentru alte sarbatori importante din an.

Se pot oferi astfel de tichete de Paste, Craciun sau zile onomastice, tichetele cadou Edenred fiind o alegere care asigura angajatilor posibilitatea sa primeasca exact ce isi doresc, iar mie, ca angajator, beneficiul de a fi deductibile si scutite de taxe salariale.

Un tichet cadou cu beneficii si pentru angajator

Tichetele cadou Edenred au trei beneficii:

  • un impact emotional puternic, fiind un semn de apreciere si recunoastere din partea angajatorului.
  • ofera angajatului libertatea de a cumpara exact ce vrea.
  • sunt deductibile si scutite de taxe salariale si patronale in limita a 150 de lei / angajat, fiind supuse doar impozitului pe venit salarial (10%).

Tuturor celor care doriti sa va motivati angajatii, va propun sa incepeti primavara cu un tichet cadou. Il puteti oferi femeilor, care reprezinta 53% din forta de munca a Romaniei si care stiu sa aprecieze la maxim valoarea lui.

La fel, celor care sunteti angajati va propun sa le spuneti angajatorilor despre aceste tichete. Tichetul cadou de 8 Martie are valoare de 150 de lei si este scutit integral de contributii sociale atat pentru companiile angajatoare, cat si pentru salariate.

Tichetul cadou pentru Paste sau Craciun poate fi oferit tuturor angajatilor, precum si copiilor minori ai acestora, valoarea scutita de taxe putand ajunge pana la 150 lei per beneficiar. Spre exemplu, un angajat care are 2 copii minori poate primi de la angajator tichete cadou in valoare de 450 lei, scutiti de contributiile sociale si impozit pe venit.

Despre Edenred
Edenred este cel mai mare emitent de tichete de beneficii extra-salariale. In Romania deserveste peste 35.000 de companii-client si 1 milion de utilizatori pentru tichete si carduri de masa Ticket Restaurant®, tichete cadou, tichete de cresa, vouchere de vacanta, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli de afaceri.

Acestea pot fi utilizate pentru a achizitiona orice bun sau serviciu. Reteaua de magazine afiliate include comercianti din toate ariile de comert, de pe intreg teritoriul tarii.

Blogul martausurelu.ro sustine campania Edenred de popularizare a tichetelor de beneficii extra-salariale.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email