marta usurelu

Invitatie la Vienna Fair

ViennaFair_1

Sursa foto: flashartonline.com

Am vizitat des Viena in ultimii ani. Din 3 in trei luni, la inceput, iar de anul trecut merg de doua ori pe an in frumoasa capitala. Daca initial mergeam doar la controlul medical, fara entuziasm, iar farmecul orasului era eclipsat de griji si rezultatele analizelor, usor usor am inceput sa observ viata plina de festivaluri si expozitii de arta din acest uimitor oras.

La fiecare vizita am luat din aeroport revista care anunta ce expozitii, targuri si festivaluri sunt. Este primul lucru pe care-l vezi cand iesi din avion, si nu poti sa nu remarci efervescenta artistilor si edililor din acest oras.

Pentru luna octombrie se pregateste un nou eveniment de anvergura, o noua editie a targului Vienna Fair. O manifestare despre care cred ca merita vorbit mai mult si la noi, si la care va recomand, daca va puteti rupe cateva zile din agenda, sa participati.

viena3

Sursa foto: messe.at

Targul, de fapt cea mai importanta platforma internationala de arta contemporana din Europa, are loc in perioada 2-5 octombrie si este un eveniment la care participa si artisti romani, Mihai Zgondoiu fiind unul dintre artistii care revin an de an la acest eveniment, care are peste 23000 de vizitatori pe editie.

Voi reveni cu informatii de la Vienna Fair si sper si cu relatari de la fata locului atat de la artisti cat si de la curatori.

Mihai Zgondoiu & Golden Hand bw 2014

Mihai Zgondoiu & Golden Hand bw 2014

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email