marta usurelu

iPhone 6S se lanseaza in aceasta noapte la Vodafone (P)

marta-iphone-6S

Fiecare lansare iPhone are un impact greu de crezut. De la un an la altul, noile modele se dovedesc a fi la fel de cautate iar oamenii asteapta cu sufletul la gura sa vada cu ce vine noul iPhone. Doar in primul weekend, anul acesta s-au vandut peste 13 milioane de telefoane.

Pastrand traditia Apple, Vodafone lanseaza si in acest an noile modele iPhone la ora 00:00, la trecerea dintre 8 si 9 octombrie. In aceasta noapte 15 magazine vor fi deschise in Bucuresti, iar cei care doresc sa-si cumpere noul iPhone 6S pot achiztiona modelul iPhone 6s pentru 0 euro cu abonamentul RED 89 si iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro.

Lansarea oficiala a noilor modele iPhone in Bucuresti este organizata la magazinul Vodafone din Centrul Vechi. Alte magazine deschise in aceasta noapte in Bucuresti sunt la Baneasa Mall, Plaza Mall si Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Toate noutatile si detaliile lansarilor din magazine sau legate de noile telefoane sunt anuntate in timp real pe pagina de Facebook Vodafone Romania.

Cu ocazia multasteptatei lansari, Vodafone Romania anunta si primirea distinctiei ”cea mai buna retea certificata”, potrivit studiului OpenSignal, conform caruia Vodafone Romania furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps. Informatia din raportul OpenSignal are la baza intreviuri cu 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015.

Blogul MartaUsurelu.ro este implicat in campania de comunicare a companiei Vodafone Romania cu ocazia lansarii telefonului iPhone 6S in Romania.

iPhone-6S-Vodafone

Foto @ Apple

 

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email