marta usurelu

Serii limitate cu artistii de la Festivalul George Enescu

cornel-brad

Echipa galeriei Galateca incheie expozitia fotografica „Interludii” a artistului Cornel Brad cu o surpriza. Iubitorii de arta dar mai ales cei ai Festivalului Enescu pot achizitiona in aceasta seara, cu un discount de 33%, lucrarile din expozitie.

Semnate de autor, lucrarile sunt in serie limitata de 20 sau 10 exemplare si sunt printate pe hartie fotografica Hahnemuhle Photo Rag Pearl, 320g/sqm.

„Interludii” a introdus publicul in culisele Festivalului George Enescu, in perioada 30 august – 10 octombrie, printr-o selectie de 140 de fotografii alb-negru, dintre care 70 sunt portrete ale solistilor, dirijorilor, instrumentistilor si dansatorilor care au participat la editia din 2013.

In aceasta expozitie sunt portretizati mari artisti, precum Sir Neville Marriner, Marek Janowski, Murray Perahia, Antonio Pappano, Boris Berezovski, Christian Zacharias, Ottavio Dantone, Dimitry Sitkovetsky, James Judd, Semyon Bychkov, Katia & Marielle Labeque, Vladimir Jurowsky, Alexandra Dariescu, Maxim Vengerov, Pinchas Zukerman, Vadim Repin, Boris Brovtsyn, Iosif Prunner, Fazil Say, Elisabeth Kulman, Anita Hartig, Julian Rachlin, Mariss Jansons, Lawrence Foster si Ioan Hollender.

Fotografiile, realizate cu precadere in lumina cu intensitate redusa, traducand vizual atmosfera si timpul muzical de atunci, se regasesc si in albumul lansat la Galateca in vara anului 2014. Prin amptitudinea si ineditul listei de personalitati portretizate, precum si prin spatiul si contextul in care a fost realizat, catalogul este o premiera editoriala in Romania.

Artistul Cornel Brad va asteapta in aceasta seara, intre orele 18:00 si 21:00, la finisajul expozitiei “Interludii”, alaturi de neobosita echipa a galeriei.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email