marta usurelu

Martisoare, cadouri, arta si design

Ma bucur sa va anunt ca din 24 februarie se redeschid portile salonului Primavera la Galeria Galateca. Timp de doua saptamani, intre 24 februarie si 11 martie, puteti cumpara cele mai frumoase martisoare si cadouri confectionate de 20 de artisti şi designeri romani.

De la cadouri unicat, la colectii capsula pentru martisor sau 8 martie, in galerie sunt expuse lucrari ale designerilor vestimentari, autori de bijuterie contemporana, artisti si colectionari de obiecte vintage.

Salonul Primavera este dedicat artei si designului, ilustratiei, bijuteriei de autor si designului vestimentar si se afla la a IV-a editie, oferind celor interesati cele mai noi lucrari si colectii ale expozantilor. Nici de le aceasta editie nu va lipsi cornerul cu accesorii vintage!

In acest an, ilustratiile sunt in prim plan, Galateca colaborand cu Clubul Ilustratorilor. Printre artistii care participa la expozitie se numara AS X2 ACURRATOR, Izabela Mandoiu, Bluzat, Rad Playground, Adelina Ivan, Happy Friday, Marie Nouvelle, Efemere, Laura Olaru, Le Dot, Linia21, GloryBox, Paul Popa, Raluca Buzura, Dia Studio Creativ sau Nazarcea Grup.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email