marta usurelu

Nu suntem singuri

Toti ne dorim o viata frumoasa. Avem idei, liste si stim exact ce ne place si ne-ar face fericiti. Toti visam si speram la un maine mai bun!

Cateodata viata este frumoasa si buna cu noi. Alteori ne este greu si trebuie sa stim sa supravietuim. Sa reusim sa trecem peste mometele dificile sau de cumpana si sa invatam sa avem incredere in noi.

Dar cel mai important in viata este sa intelegem ca nu suntem singuri. Ca niciodata n-a fost si nu este vorba doar despre noi, despre ce ne dorim si atat.

Suntem o specie care se simte bine in comunitate. Ne este bine cand avem pe cineva alaturi! Pana si in vis ne vedem in momentele frumoase inconjurati de apropiati si intelegem ca cea mai mare satisfactie ne-o ofera incantarea si fetele luminate ale celor pe care ii ajutam.

Am trecut prin inca o noapte luminata si astazi avem inaintea noastra o zi sfanta. O zi in care noi, cei care credem, ne bucuram de magia invierii si de speranta! De certitudinea pe care o tot cautam si ne-o dorim: maine este o noua zi si Cineva, care ne-a inteles si s-a sacrificat pentru noi, a fost, este si ne va fi mereu alaturi!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email