marta usurelu

The Great Maldives

halaveli-maldives-water-villa-6

N-am vazut niciodata un cer senin, plin de stele, dar invadat de nori albi si pufosi ca ieri aseara. M-am uitat de cateva ori analizandu-l si, mergand pe pontonul de lemn catre vila de pe apa in care sunt cazata, mi-am dat seama ca imi exclamam uimirea cu voce tare.

Cum este Maldive? Mai frumos ca in vederi. Mai uimitor ca in filme. Are o apa si vegetatie care iti taie respiratia si culori care parca prind viata.

Cum e de fapt Maldive? Asa: este locul in care ai perna si pentru cada de baie! In care ai piscina proprie si scara pe care poti cobori direct de pe pontonul tau in ocean!

chrma10_pvilla10

Maldive este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta! Are apa cristalina incat vezi de pe sezlong sau din barca si cel mai mic fir de nisip din apa, are baby rechini si pesti de toate culorile inotand linistiti in jurul tau sau sub vila ta.

Maldive este locul in care ai parte de leganatul frumos al valurilor care se lovesc ritmic de pilonii vilei in care stai. Sau, mai urban spus, unde ai vanity lights in camera.

Totul e pregatit pentru a te incanta. Serviciile te fac sa simti cum cineva se gandeste in detaliu sa-ti asigure o sedere perfecta. Este un sentiment care te surpinde si te face sa te simti neasteptat de bine. Te uimesc ori de cate ori observi un alt mic detaliu pregatit special pentru tine.

halaveli-maldives-water-villa-3

Resortul in care sunt cazata, Constance Halaveli Maldives este descris fiind “the ultimate and private luxury amid natures’s tropical magic, a jewel among a string of coral atolls, lagoons and white sands”. Situat la 85 de km de Male, resortul are 80 de casute pe apa – water villa, si peste 20 de beach villa. Dar toti turistii vor sa stea pe apa si sunt atrasi de mirajul frumusetii acestui stil de cazare!

Drumul din Bucuresti spre Maldive vine cu Qatar Airways. Zbori patru ore spre Doha, de unde iei zborul spre Male, inca 4 ore si jumatate. Din Male la resort esti adus cu un hidroavion, alte 35 de minute, si apoi o barca de intampinare te aduce pe atoll.

halaveli-maldives-water-villa-2

Ce mai bun sezon de venit in Maldive este… oricand. Desi aprilie, mai si iunie sunt luni ploioase, anul acesta aprilie a fost luna cu cea mai buna vreme din ultimii ani. Fata de decembrie care este varf de sezon si cand a plouat! Ploaia nu este insa ceva de lunga durata. Ploua torential, dar dupa 30-50 de minute mi-nu-nate, se opreste si se insenineaza si iti revii imediat la viata linistita de insular.

Imi place sa descopar si sa vizitez mereu locuri noi. De data aceasta experimentez Maldive, la invitatia echipelor Qatar Airways si Constance Halaveli Maldives. Iar acestea sunt doar primele impresii! Promit sa revin.

halaveli-maldives-presidential-villa-14

 

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email