marta usurelu

Viitorul poate fi asa cum vrei tu

De cate ori intreb pe cineva in aprilie ce planuri are pentru vacanta de vara, raspunsul e sigur: “e prea devreme! Stabilim ce facem mai aproape, in iulie, august. La fel e si de Sarbatori. Nici in noiembrie, multi nu stiu ce fac de Revelion. Si nici nu li se pare firesc sa-si faca planuri din timp.

Exact acelasi comportament il avem fata de asigurari. Desi stim cu totii ca vom imbatrani, ca ne imbolnavim, alungam gandul si nu ne gandim ca se va intampla.

Asa am fost si eu pana am vazut cat de mult conteaza sa-ti faci planul corect, ca la carte. De la a lua vacantele cu cateva luni inainte si de a profita de bilete foarte bune, preturi si conditii de cazare mult mai OK decat cele achizitionate pe ultima suta de metri si pana cand am vazut cat de important este sa ai o asigurare cand esti bolnav si trebuie sa te tratezi prin alte tari.

Stiu acum cat este de important sa ai o plasa de siguranta. Sa fii organizat, sa ai un punct de pornire, in loc sa te agiti pierdut, nestiind in ce parte s-o iei mai repede.

Cand ai trecut printr-o problema, nu mai vrei sa se repete. Inveti atunci cel mai rapid si incepi sa iei in calcul tot ce se poate intampla rau pentru ca nu mai vrei sa fii nepregatit. Asa sunt eu. Chiar daca este vorba de un proiect nou, la birou, sau despre unul pentru familia mea, ma asigur ca am si planul A si planul B si, de multe ori, si planul C pentru ca vreau ca totul sa iasa perfect. Pentru unii, stiu, pare exagerat, dar asa ies bine lucrurile. Si doar asa nu ai surprize neplacute. Va inchipuiti asadar cat de atenta sunt cand este vorba despre planurile pentru familia mea!

Vreau sa stiu ca vom fi bine si asigurarea ma ajuta sa stau linistita. In cazul in care se intampla ceva, stiu ca suntem acoperiti si avem un punct de sprijin. Aceasta planificare ne-a ajutat in acest an sa incepem sa ne gandim si la viitor si, din aceasta toamna, ne facem planuri de studii pentru Nicolas.

Pachetul Asa cum vrei tu de la Metropolitan Life iti da posibilitatea sa investesti, ca sa te asiguri ca viitorul este asa cum iti doresti. Si pentru ca sper ca Nicolas sa studieze peste hotare, am ales sa facem un pachet investitii, cu gandul sa-i asiguram studiile.

Componenta de investitie se numeste Invest Plus si este dedicata economisirii pe termen mediu si lung. Practic, o parte din sumele din primele de asigurare achitate pot fi investite in instrumente financiare cu randament ridicat pe piata de capital, fara o destinatie predefinita, exact asa cum doresti.

Ca si client, am la dispozitie statusul investitiilor in timp real prin contul eCustomer si pot vedea care este valoarea unitatii de fond si optimiza portofoliul. Mai mult, acest pachet include si bonusuri acordate de asigurator la implinirea a 10, 15 si 20 de ani de contract sau la diferite momente din viata, cum este admiterea copilului la facultate!

Desi nu stim azi ce meserii vor mai fi cand va fi el mare, ce ii va placea si ce va face, noi vrem sa ne asiguram ca ceva din ce putem face acum il va ajuta. Pentru ca asta insemana sa fii alaturi de cei dragi, indiferent ce aleg sa faca!

7 motive pentru care asigurarea este potrivită pentru tine

Daca doresti sa ai mai mult control asupra vietii tale, asigurarea Asa cum vrei tu vine cu soluții personalizate si iti ofera costuri la vedere.
Acest tip de asigurare se adapteaza constant nevoilor tale prin solutii de protectie financiara pentru riscurile care pot aparea, precum și protecția viitorului. Iata 7 motive pentru care aceasta asigurare este potrivita pentru tine:

Flexibilitatea adaptata stilului tau de viata
Asigurarea poate fi adaptata constant nevoilor tale printr-o gama larga de beneficii care pot fi transformate in asigurarea potrivita pentru tine, in orice moment.

Transparenta ofertei potrivite
Asigurarea Asa cum vrei tu are costurile la vedere si beneficii clare.

Simplitatea de care ai nevoie zi de zi
Asigurarea este usor de inteles si de configurat, dupa propria ta reteta.

Protectia ta financiara si a celor dragi este o prioritate
Prin Asigurarea Așa cum vrei tu, ai mai mult control asupra evenimentelor neprevazute din viata ta prin solutii de protectie financiara impotriva riscurilor care pot aparea, precum si protectia viitorului.

Bonusuri pentru asigurati
La anumite momente, de-a lungul asigurarii, poti primi inapoi o parte din sumele platite pentru anumite riscuri daca evenimentul asigurat nu a avut loc:
• 30% din suma primelor platite pentru riscul de deces din orice cauza.
• 30% din suma primelor platite pentru riscurile de spitalizare și chirugie.

Componenta de investitie Invest Plus
Este bine sa te gandesti si la economisirea pe termen mediu sau lung, prin metodele de investitie special create sa iti sustina obiectivele financiare. Si pentru ca sunt planurile tale, tu decizi care este strategia de investitii potrivita pentru ca acestea sa devina realitate.

Bonusuri daca alegi sa investesti
Daca ai optat si pentru componenta de investitie, ai bonusuri alocate direct in contul de investitii, la implinirea a 10, 15 si 20 de ani de contract.

Despre Metropolitan Life

Peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de programe de protectie si economisire Metropolitan Life, in Romania.
Cu peste 20 ani de experienta pe piata locala, compania deserveste peste 31.100 de angajati asigurati si 350 clienti corporate.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email